Mener du det med bæredygtighed ?

De fleste af os påvirkes i vores indkøb af klimaforandringerne, nogle mere end andre –
alle bidrag er vigtige, vi løfter trods alt bedre, hvis alle løfter lidt.

Du kan faktisk selv påvirke hvor meget indsats du vil bidrage med, uden at anstrenge dig meget.

Når du køber en bæredygtig vare, er det ikke lige meget, hvor den er produceret.

Transporten udleder også co2.

Hvis du vælger at købe bæredygtige varer produceret tæt på, f.eks. i Europa er du med til at minimere udledningen af co2 i transporten. Tænk over det, næste gang du står med et valg af økologiske varer.

Hos Engel, der producerer de populære økologiske uld heldragter, er filosofien klar; ingen underleverandør bor mere end 50 km væk fra Engel. Så køber du Engels heldragter kan du med sikkerhed vide, at du medvirker til mindre co2.