Vinter 2024 præsenteres

Snart præsenteres næste vinters nyheder på årets  http://www.ciff.dk
i Bella Centret.
Aldrig har der været så stor fokus på bærerdygtighed og økologi i modebranchen og det er virkelig positivt. I de sidste 25 år har Nuno arbejdet for at få bærerdygtigheden ind i tøjbranchen, men med brands der skifter kollektioner flere gange om året, er det svært at se hvordan bærerdygtigheden prioriteres.

Det handler ikke kun om at producere bærerdygtigt og økologisk, det handler i høj grad om at bruge tøjet længere, lade det gå i arv og få det fremstillet i nærområdet til, hvor tøjet skal bruges.
Hos Nuno tager vi det for givet at tøjet er produceret af økologisk bomuld eller uld, produktionen er bærerdygtig, og transporten så kort som mulig så CO2 aftryk bliver så lille som muligt.

Nuno ønsker at bidrage til at der ikke hele tiden bliver sendt nye kollektioner på gaden, samme farver og modeller kan sagtens gå igen flere år, når tøjet produceres i stilrent design der passer til vores smag kan samme model sælges flere år i træk. Det er også det bærerdygtighed handler om.

Hos alle de brands Nuno repræsentere lægges der vægt på hele paletten af bærerdygtighed.

På den kommen CIFF messe finder du Nuno og vores brands både på; Kids messen stand B2-054, voksen B2-015 og Sko B5-185. Vi glæder os til at byde forhandlere som ønsker at gå endnu mere ind i den nye trend; bærerdygtighed – velkommen på en af vores stande.