Sol og sommer mærkning af UV tøj

Som noget nyt skal al solbeskyttelsestøj nu CE-mærkes og det er en rigtig god idé, så man som forbruger ved hvad man køber. Ikke desto mindre er tøj i sig selv solbeskyttende, UV-graden afhænger af materialet, vævetætheden og farven. Nu mørkere farve, dets bedre beskyttelse.

Pure Pures solhatte beskytter alle mod solen, dem i tæt vævet poplin (bomuld) mere end hør solhattene, fordi bomulden er ganske tæt vævet.

Pure Pure har også en masse lækkert tøj til de små i hør og i kombination af bomuld og hør. Hør er kølende, luftigt og virkelig godt i varmen. Det hverken klistre til kroppen eller føles ophedende som meget polyester og viscose gør.

I Danmark forhandles Pure Pure i over 20 butikker, vi vil gerne bredere ud for Pure Pure er super høj kvalitet, produceret i Europa og bomulden er GOTS certificeret. Pure Pure bruger bare ikke de store marketing budgetter, derfor er det oftes kun kendt af de forældre som tager et bevidst valg af bærerdygtighed og økologi.