Living Crafts hør

Det behøver ikke være så svært at bidrage til et bedre og mindre co2 aftryk. En del af vores alt for voldsomme forbrug af tøj kommer fordi modebrands ændre kollektioner i et væk, for at få produktionsomkostningerne ned produceres en langt større mængde tøj end der på forhånd er afsat. Det er ikke en sund tendens, hverken for klimaet eller din økonomi.

Alle de brands som Nuno Organic er agent for, producerer ikke mere end der kan sælges. Vores brands producerer i naturmaterialer og der kommer ikke ustandselig nye farver eller design som opfordre forbrugerne til at købe og smide væk.

Living Crafts, som er et af vores brands producerer tøj og tekstiler til hjemmet med så lille miljøaftryk som det er muligt. Samme designs og farver flere år i træk og det til trods er Living Crafts blevet “hipt” fordi de fleste gerne vil bidrage til et bedre miljø og kan det kombineres med smart tøj i naturmaterialer kan det ikke blive bedre.

På dette foto er Living Crafts skjorte kombineret med Esencias Naja sweaters i det fineste alpakauld. Begge dele kan bruges både sommer og vinter og så ser det ovenikøbet super godt ud.