Grimms

Grimms - trælegetøj

Grimms er det mest populære og autentiske trælegetøj og ikke uden grund.

Grimms verden af farver og former følger børn fra de er helt små og op.  Legetøjet kan bruges til leg i alle aldersgrupper og ikke mindst til at nyde i vinduet eller på reolen, når det ikke bruges til at lege med.

Grimms fødselsdagsringe eller "celebration" ringe er de seneste år blevet et stort hit på ønskelisterne. Ikke mindst fordi man aldrig vokser fra at fejre fødselsdage og årstidens fester.

Enkelheden og oprigtigheden hos Grimms er nemlig let at få øje på. Igennem mange år har Grimms produceret legetøj i træ fra deres domicil i de tyske alper nær Stuttgart. Grimms trælegetøj appellerer til børn og deres kreativitet og til voksne ved dets enkelhed.

Træet kommer fra bæredygtige skove i Europa, og det meste af slibningen foregår manuelt, så legetøjet får et anderledes og mere unikt look end maskinslebne træprodukter. Der males i hånden, overfladebehandling, farvning og kvalitetskontrol foregår på hovedkontoret nær Stuttgart i Tyskland.

Hos Grimms er emballage og transport minimeret for at skåne miljøet. Virksomheden tager socialt ansvar ved at udvikle produkter i samarbejde med handicappede.
Grimms er både FSC-certificeret og certificeret i henhold til ISO 9001: 2008 kvalitetsstandard.

Herunder finder du link til Grimms udvalg på deres hjemmeside. Ønsker du at finde en forhandler beder vi dig sende os en e-mail til mail@nuno.dk eller ringe på alf +45 21930052.

http://www.grimms.eu

Engrosforespørgsler bedes ligeledes stilles ovenstående e-mail eller tlf.