Living Crafts

Living Crafts

Living Crafts er et brand der producerer tøj og tilbehør i høj kvalitet og med GOTS certificering på stort set alt. De har egen fabrik i Indien og andet produceres  i Tyskland.

Med Living Crafts kan du få økologisk og bæredygtig tøj lige fra nyfødt til gammel og fra inderst til yderst. Som forhandler af Living Crafts, kan du bestille til her og nu, du skal derfor ikke tænke 1/2 år frem. Du får adgang til den mest velfungerende B2B side og priserne er i den grad konkurrencedygtige.

Bæredygtighed er ikke et modeord for det tyske firma Living Crafts, her er bæredygtighed en selvfølge, og en tradition, der går langt tilbage. I mere end 30 år har Living Crafts med stor succes produceret naturlige tekstiler af høj kvalitet under miljøvenlige og socialt forsvarlige forhold. Derfor er Living Crafts også GOTS certificeret.

I Living Crafts sortiment, finder du alt hvad du behøver, fra inderst til yderst, i din økologiske hverdag. De har et bredt sortiment indenfor økologisk bomuld og merinould med lækker silke, der begge er naturfibre som giver kroppen de bedste betingelser for at holde varmen, og komme af med fugten, så huden hele tiden føles tør og varm.