Living Crafts

Living Crafts

Med Living Crafts, finder du alt hvad du behøver, fra inderst til yderst i din økologiske hverdag. Helt fra nyfødt op til teenager og voksen.

De har et bredt sortiment indenfor økologisk bomuld og merinould, hør og silke, naturfibre som giver kroppen de bedste betingelser for at holde varmen, og komme af med fugten, så huden hele tiden føles tør og varm.

Living Crafts er et brand der producerer tøj og tilbehør i høj kvalitet og med GOTS certificering på stort set alt.  Med egen fabrik i Indien bruger de mange ressourcer på gode arbejdsforhold og stor opmærksomhed på deres "Footprint"

Kvaliteten er høj, designet klassiske og priserne er attraktive. Ikke mindst fordi Living Crafts producerer i sæsonen og ikke som i den gængse modeverden, hvor man hele tiden skal skifte kollektionen ud og få nyt ind.

Bæredygtighed er ikke et modeord for det tyske firma Living Crafts, her er bæredygtighed en selvfølge, og en tradition, der går langt tilbage. I mere end 30 år har Living Crafts med stor succes produceret naturlige tekstiler af høj kvalitet under miljøvenlige og socialt forsvarlige forhold. Derfor er Living Crafts også GOTS certificeret.

Ønsker du henvisning til forhandler så send en mail til mail@nuno.dk eller ring på tlf. 21930052.

Herunder finder du link til Living Crafts hjemmeside i Tyskland.

Ønsker du at blive forhandler, så send mail eller ring til ovenstående kontakt oplysninger. Alle varer sendes fra Tyskland.

http://www.livingcrafts.de