Haflinger

Haflinger - Sandaler, tøfler og hjemmesko i naturmaterialer

Haflinger sko er lavet af de bedste materialer kombineret med god pasform og flot design. Produktionen foregår i Europa, og Haflinger påtager sig et særligt socialt ansvar ved at tilbyde arbejdspladser til personer med nedsat arbejdsevne.

Haflinger sko sikrer et behageligt og sundt klima for fødderne pga. de naturlige materialer. Uldens egenskaber gør hjemmeskoene åndbare og fugtabsorberende, men samtidig vandafvisende i overfladen. Derfor kan fødderne ånde i et naturligt varmeisolerende klima. Ulden indeholder et selvrensende og snavsafvisende fedtsstof, så hjemmeskoene, selv efter lang tid, vil føles som nye.

Haflinger sandaler og tøfler er af forskellige læder- og skindmaterialer af bedste kvalitet. Naturmaterialerne er særligt udvalgt og bearbejdet afhængig af den enkelte skos funktion og udtryk. Der bruges bl.a. nubuck, ruskind og glat læder af henholdsvis kalv, yakokse og elg.

Sålens design i Haflingers sko er nøje tilpasset fodens anatomi, mens den bløde skumindsats på overfladen sikrer den enkelte fod en individuel tilpasning.

Her finder du katalog for sommer 2024  Haflinger Katalog NLP SS2024

De særlige såler af kork-latex, giver foden den nødvendige støtte uden at gå ned på smidighed og komfort.

Sålerne er endvidere designet til at stimulere blodcirkulationen og aktivere fodmusklerne.