Omibia

Omibia - Økologisk tøj til din baby og dit barn.

Omibia er et luksuriøst baby- og børnetøjsfirma fra England, hvis mission er at producere baby- /børnetøj  unik stil og høj kvalitet, men med stor respekt for de mennesker, steder og naturlige processer der er involveret undervejs.
Designer og ejer Mercedes Bermudez
Har en grad i Fashion Design hos Central Saint Martins i London og har arbejdet for forskellige modefirmaer rundt om i verden. Gennem Omibia udtrykker Mercedes sin kærlighed til enkelheden af ​​ting lavet med omhu, kærlighed og lidenskab.
 
Omibia skaber de mest fantastiske kollektioner - en til efterår/vinter og en til forår/sommer. Materialerne er økologisk bomuld, som flonel, vævet, fleece og jersey, det giver børn mulighed for at bevæge sig frit og nyde de naturlige tekstiler tæt på kroppen.
Omibias strik består af håndstrikket cardigans, sweatre i mønstre og farver der samler kollektionen til en komplet smuk kollektion med stor respekt for moder jord og naturens elementer. Fine broderier, detaljer og lækre farver som salvie, lavendel, grå og kirsebær er AW17’s pallette.
 
Omibia blev første gang præsenteret i Danmark i 2015 og har siden da vokset sig frem hos butikker med høje krav til design, miljø og kvalitet.